Classified Scam : info@wilde-incasso.nl Dhr. mr. L.E. van Mau

SUSPECTED SCAM!

Date06/20/2019
Fraudulent emailinfo@wilde-incasso.nl
PseudonymDhr. mr. L.E. van Mau
Url / Websitehttps://salesiq.zoho.eu/signaturesupport.ls?widgetcode=b62c76fab82795c2d3527f8c64a5
Scam contentsWij adviseren u dan ook met klem om het zover niet te laten komen en per omgaande orde op zaken te stellen. Op dit moment is het te betalen een bedrag van €272,21. Als u dit bedrag niet UITERLIJK DONDERDAG 20-06-2019 heeft betaald dan zullen wij ons wenden tot de politie in uw district voor het maken van een spoed-afspraak voor VRIJDAG 21-06-2019 om beslag te komen leggen op uw inboedel en over gaan tot beslag op uw inkomen.

Dit is uw laatste kans tot minnelijke voldoening in dit dossier, bij gebreke van minnelijke voldoening gaan wij over tot beslag op uw inboedel en inkomsten, alle bijkomende kosten zoals wettelijk vastgesteld zullen wij verhalen op u, dit kan oplopen tot enkele duizenden euro's!

Om te betalen, klikt u hier, onze gerechtsdeurwaarders helpen u graag om een regeling te treffen of om het dossier direct te voldoen, wij zijn bereikbaar via onze chat door hier te klikken!
Your comments / analysisThey are extorting money, misleading people that the mail comes from the Tax Office, providing a direct payment link
Attachment(s)
More info +What to do in case of scam ?
Warn your friends!

3 comments


 • Pierre 06/22/2019 at 11:45 AM

  Definetly a scam , received thid message over 10 times in the last 2 months

  Reply
 • gerarddm 06/25/2019 at 06:12 PM

  Beste Pierre,
  wij krijgen juist dezelfde aanmaning,helemaal dezelfde brief met dezelfde som ook meerdere malen deze maand en hebben dit aan fraude mail nl gestuurd als waarschuwing en als dit blijft duren gaan we naar de plaatselijke politie ,dit is duidelijk een rondzend aanmaning en komt bij mij steeds in spam toe

  Reply
 • marion 06/25/2019 at 07:08 PM

  Beste Pierre, ik heb de afgelopen dagen twee keer dezelfde mail gekregen. Met als laatste waarschuwing dat een bedrag van 272,24 euro moet worden over gemaakt. Deze brieven zijn overigen in de spam terecht gekomen. In de laatste mail wordt aangekondigd dat er woensdag 25 juni as beslag wordt gelegd op mijn inboedel en bankrekening. Ik heb geen idee waar dit over gaat. Zijn dit frauduleuze mailtjes?

  Reply
Your comment will be added
just after your validation
Francais Anglais Italien Allemand Espagnol