Donation Scam : grace_foundation62@aol.com GRACE THERRIEN FOUNDATION, BARR. KILIC GENGIZ

SUSPECTED SCAM!

Date08/10/2020
Fraudulent emailgrace_foundation62@aol.com
PseudonymGRACE THERRIEN FOUNDATION, BARR. KILIC GENGIZ
Url / Websitehttps://www.gracetherrien-foundation.com/
Scam contents1. E-mail

Potrdi lastništvo e-pošte je bilo po žrebanju elektronskega računalnika Spinball naključno izbrano, da je od Grace Therrien prejelo darilo v višini 850.000,00 USD. Za več informacij pošljite potrditveno e-pošto na ( grace_foundation62@aol.com ).

You are to receive a donation of $ 850,000.00 USD from Grace Therrien

2. E-mail

Grace Therrien
pet, 7. kol 13:37 (prije 3 dana)
prima ja

OSOBNA DONACIJA (850.000,00 USD) IZ GRIJSKOG TERASA MANONA

Radujem se vašem odgovoru potvrdivši da imate svoju adresu e-pošte usprkos kratkoj i nejasnoj obavijesti koja vam je poslana. Ovim neočekivanim pismom želim proširiti svoje dobrotvorne svrhe donacijom 850.000,00 USD. Vaša je adresa e-pošte odabrana nasumično s popisa aktivnih korisnika e-pošte tvrtke Microsoft Inc. Ova radnja je stvorena iz čisto motivnog razloga, pa vam savjetujem da odvojite vrijeme izvan svog gužve kako biste shvatili razlog ove dobroćudne geste.

Ja sam gospođa GRACE, osnivačica GRACE THERRIEN MANON FONDATION-a. FACE FUNDATION GRACE THERRIEN privatna je obiteljska zaklada koja uglavnom podržava sirotišta i svjetske dobrotvorne organizacije. Cijeli sam život živio u svijetu dobročinstva i pobrinuo se da pozitivno dotaknem što više života. Uz svoje organizacijske dobrotvorne i filantropske napore, obvezao sam se svake godine slati osobne donacije na e-adrese Random Lucky. Ove se poruke e-pošte nasumce odabiraju pomoću elektroničkog izvlačenja za odabir najmanje pet aktivnih adresa e-pošte. Vaša je adresa e-pošte odabrana nasumično kako bi primila 850 000,00 USD kao dio mog osobnog dobrotvornog projekta.

Radi dodatnog pojašnjenja, ovo je moj osobni dobrotvorni projekt i njega organizacija ne povezuje niti provodi. Milost. To je osobni i pravedni federalni dar koji mi dolazi izravno iz srca. Zato to shvaćam vrlo osobno, ozbiljno i izuzetno važno. Svrha ovog filantropskog programa je donijeti ogromne blagoslove ljudima širom svijeta. S godinama ne mogu više nakupljati bogatstvo bez davanja ičega. Ova vam je donacija dana ne samo zato što imate sreću ili slučajno, već i božanskom intervencijom. Nije me briga za tvoje godine, rasu, spol, vjerovanje ili etničku pripadnost, jer prijateljstvo je posađeno u srcu. Stoga vas molim da osigurate da i vi pozitivno utičete na svoje okruženje i da su sredstvo božanske sreće za život oko vas. Nikad nismo premladi ni stari ni ranjivi da bismo bili blagoslov. Ovim vjerujem da će se moje bogatstvo proširiti po cijelom svijetu i oduševiti će moje srce zauvijek i podići moju dušu.

Život je bio zamišljen tako da ne bismo vječno živjeli. Iz tog razloga, sutra se ne obećava, zbog čega sam se pobrinuo da se moji filantropski postupci nastave dugo, čak i ako više nisam živ. Već sam uplatio depozit u dobroj banci nove generacije. Odgovorni ste za oslobađanje doniranih sredstava, iako sam otišao svim svojim korisnicima i dao dovoljno povjerenja i smjernica tijekom postupka odobrenja.

Zbog zdravstvenog stanja trenutno sam na odmoru / liječničkom pregledu (zdravstveni odmor). Zbog svog statusa quo, neću imati prilike da u svom užurbanom rasporedu dogovorim o isplati vašeg novca, jer je to jedini put koji imam za sebe i svoju obitelj. Barristeru BARR-u sam dao puni mandat. KILIC GENGIZ (moj osobni odvjetnik) u ODLIČNOJ KANADI, ALI JE SADA U UJEDINJENOJ DRŽAVI, koji već zna više detalja o ovoj donaciji kako bi vam pomogao da dobijete svoja donirana sredstva. Ovakvoj e-poruci mogu pristupiti samo kad se vratim. Odvjetnik Michael Francis Grace mora potvrditi korisničku potvrdu o zakonitosti kako bi financijska institucija odgovorna za uplatu sredstava mogla novac dostaviti vama. Obratite se Barrovoj odvjetničkoj tvrtki. KILIC GENGIZ sa donjim kontaktnim podacima.

BARROV ZAKON. KILIC GENGIZ

Kategorija: Pravne usluge
Podkategorija: Pravnici i odvjetnici
Osoba za kontakt: BARR. KILIC GENGIZ
Osobni telefonski broj odvjetnika: +1 815 317 3190
Samo za odvjetnike: +1 402 589 1240
E-adresa: barr.kilicgengiz45@gmail.com

Za učinkovit odgovor i komunikaciju prilikom kontaktiranja odvjetničke tvrtke BARR. KILIC GENGIZ pobrinut će se da na svoje osobne adrese e-pošte { barr.kilicgengiz45@gmail.com } pošaljete svoje puno ime, državu, profesiju, spol i telefonski broj. Jednom kada vam moj odvjetnik izda potvrdu o zakonitosti kojom potvrdite zakonitost, odobrenje i legitimitet fonda, uputit će vas kako nabaviti svojih 850 000,00 (800 000 USD). Cijeli je postupak programiran na ovaj način

Grace Therrien
grace_foundation62@aol.com

3. E-mail

BARR. KILIC GENGIZ
10:33 (prije 38 minuta)
prima ja

THE LAW OFFICE OF KILIC GENGIZ
RN/LT/BCC/A109
Dozvolite mi da se predstavim kao Barr. Barr Kilic Gengiz pravni savjetnik i osobni / financijski odvjetnik gđe Grace Therrien. Dao mi je mandat za ovlaštenje i pružanje pomoći kroz primanje 850.000,00 USD koje je donirala moja klijentica gospođa Grace Therrien koja je predsjedateljica i osnivačica "The Grace Therrien Foundation". Donacija vam se vrši u sklopu njenog godišnjeg programa slučajnih donacija.

Prvo, moram vam čestitati što ste dobročiniteljica ovog programa koji je uspostavila gospođa Therrien kako bi pomogla u širenju svojih dobrotvornih djela Lucky korisnicima u različitim dijelovima svijeta. Gospođa Therrien je vrlo zauzeta žena zbog svoje osobnosti i osim toga trenutno je krenula na medicinsko putovanje / godišnji odmor. Ona neće moći nadzirati vaš postupak donacije i zbog toga što je to njezin "Osobni" Will, moje će Komore pravno ovlastiti i organizirati vaš prijenos sredstava. Također se držala ovako kako bi osigurala da se ona ne podudara sa postupcima njezinog FONDACIJA jer bi to bilo protivno ustavnim zakonima, jer je to njena osobna WILL.

Razumijem i da morate biti u šoku kad čujete ove dobre vijesti, ali budite sigurni da je to stvarnost. Pozivam vas da uložite vašu Totalnu ozbiljnost u ovaj postupak puštanja. Ovaj koncept koji je izradila gospođa Therrien pokazuje kako ljubav i briga nemaju granice. Samo budite mirni i plaćajte izravne upute za svaki korak koji vam je dan. Gospođa Therrien je postavila temelj ljubavi i već je odredila mjere kako bi osigurala da njen program darivanja traje jako dugo.

Bila je potpuni blagoslov sretnim pojedincima koji nikada nisu razmišljali ili vjerovali u snagu nade i čuda.
Da biste nastavili dalje, dužni ste dostaviti kopiju bilo koje važeće osobne iskaznice {bilo koji identifikovani dokument vlade, kao što su nacionalna iskaznica, vozačka dozvola, biračka karta ili vaš radni broj}. Osobna iskaznica potrebna je za intenzivnu provjeru kako bi moje komore mogle podržati i izdati vam potvrdu o zakonitosti. Vaš identitet korisnika mora biti točan uz detalje sadržane u potvrdi o zakonitosti. Potvrda o zakonitosti izdana na vaše ime bit će poslana Financijskoj instituciji koja je zadužena za isplatu sredstava kako biste im omogućili puštanje sredstava. Pošaljite svoje puno ime, zanimanje, muško ili žensko ?, telefonski broj

ljubazno odgovorite uz priloženi primjerak svoje osobne iskaznice kako je zatraženo, a ja ću potvrditi vašu potvrdu o zakonitosti i pružiti vam informacije o tome kako će vam sredstva biti prenesena s trenutnim učinkom.
⚖️ BARR. KILIC GENGIZ
�� CATEGORY: LEGAL SERVICES
???? barr.kilicgengiz45@gmail.com
VISIT WEBSITE
Your comments / analysisNice try. If you recive some of this e-mails, do not give your information they are just trying to steel your money.
More info +What to do in case of scam ?
Warn your friends!

 
 
 

Your comment will be added
just after your validation
Francais Anglais Espagnol Italien Allemand