Fraudulent website : ro.onlinesale2020.com sales@customerservicebest.com 0735431159

SUSPECTED SCAM!

Date10/24/2020
Fraudulent emailsales@customerservicebest.com
Url / Websitero.onlinesale2020.com
Scamdoc Trust Score | Contact / Whois info
Telephone07 35 43 11 59 (more info)
Scam contentsHaine, incaltaminte
Your comments / analysisSite-ul ro.onlinesale2020 este frauda.
Attachment(s)
Other referenceshttps://www.signal-arnaques.com/en/scam/view/287175 (1 comment)
https://www.signal-arnaques.com/en/scam/view/288134
https://www.signal-arnaques.com/en/scam/view/286089 (1 comment)
https://www.signal-arnaques.com/en/scam/view/292688 (2 comments)
More info +What to do in case of scam ?
Warn your friends!

telephone number analysis 07 35 43 11 59

Phone number typeCell phone number
Other formats
  • 0735431159
  • 07 35 43 11 59
  • 07.35.43.11.59
  • 07-35-43-11-59
International format
  • +33 7 35 43 11 59
CountryFrance
TerritoryFrance

8 comments


  • Costel George 10/26/2020 at 04:11 PM

    Stergeti numarul de telefon. 0735431159 este numarul meu.nu apartine acestui site.

    • nikola joppers 11/03/2020 at 01:00 PM

      Stergeti numarul de telefon. 0735431159 este numarul meu.nu apartine acestui site.
      Order of 18$ has not been confirmed and the mail address is not working.

      𝐂𝐮𝐬𝐭𝐨𝐦𝐞𝐫_𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞_𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞_𝐧𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫+𝟏 𝟖𝐎𝟓 𝟐𝐎𝟑 𝟖𝐎𝐎𝟏 𝐂𝐮𝐬𝐭𝐨𝐦𝐞𝐫_𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞_𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞_𝐧𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫+𝟏 𝟖𝐎𝟓 𝟐𝐎𝟑 𝟖𝐎𝐎𝟏 𝐂𝐮𝐬𝐭𝐨𝐦𝐞𝐫_𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞_𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞_𝐧𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫+𝟏 𝟖𝐎𝟓 𝟐𝐎𝟑 𝟖𝐎𝐎𝟏 𝐂𝐮𝐬𝐭𝐨𝐦𝐞𝐫_𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞_𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞_𝐧𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫+𝟏 𝟖𝐎𝟓 𝟐𝐎𝟑 𝟖𝐎𝐎𝟏

    Reply
  • George 10/31/2020 at 10:37 AM

    Order of 18$ has not been confirmed and the mail address is not working.

    Reply
  • laurvonavi 11/03/2020 at 12:47 PM

    Am trimis un email pe adresa sales@customerservicebest.com si se pare ca adresa nu exista sau nu este buna, mai mult numele produselor sunt preluate cu tot cu denumirea saitului de unde au fost furate exemoplu, baterie redresor Redresor/ robot auto,incarcator baterie cu impuls functie de pornire12-24v,25-350Ah,Dedra DEP030 - eMAG.ro, iata si linkul , https://ro.onlinesale2020.com/content?c=baterie%20redresor&id=8 si nu este singurul, baterie redresor Redresor baterie si robot de pornire auto FERM BCM1020, 249 lei - Lajumate.ro apar numele saiturilor de unde au incarcat produsele cu preturi cu tot la unele https://ro.onlinesale2020.com/content?c=baterie%20redresor&id=12 inclusiv de pe youtube au pus clar e frauda.

    Reply
  • gabi 11/08/2020 at 07:52 PM

    am vrut sa comand cateva produse si sa platesc la primirea coletului. Desi la intrebari frecvente apare ca poti plati la primirea coletului cand finalizezi comanda nu apare aceasta optiune doar plata cu card

    Reply
  • gabi 11/08/2020 at 08:23 PM

    Ce am gasit pe site ro.onlinesale2020
    canapea cu fotolii din piele naturala second hand Canapea si fotolii din piele ecologica - Onesti, judetul Bacau ...
    Preț inițiallei2510
    PRET:lei828.12

    (67%OFF)

    Am cautat pe google exact ce scrie in anunt "canapea cu fotolii din piele naturala second hand Canapea si fotolii din piele ecologica - Onesti, judetul Bacau" si am gasit pe okazii.ro
    exact acelasi produs cu aceleasi poze, fara nici o diferenta dar cu alt pret si anunt expirat din aprilie 2019
    "Canapea si fotolii din piele ecologica - Onesti, judetul Bacau
    Produs:
    Second Hand, Fără garanție
    Numar articol:
    194114233
    Disponibilitate:
    Indisponibil
    Preț:
    1.500,00 Lei
    Anuntul a expirat la:
    04.04.2019, 14:01
    Ai o nelamurire?
    Intreaba vanzatorul
    Vandut de:... Read more

    Reply
  • gabi 11/08/2020 at 08:25 PM

    imi pare rau dar nu reusesc sa incarc fotografii sa vedeti in paralel site-urile cu anunturile respective

    Reply
  • Diana Alexandra 11/10/2020 at 10:35 PM

    Ce este cu acest site,de ce nu merge ,haideți să dăm report în numar cat mai mare sales@customerservicebest.com

    Reply
  • Monica 11/18/2020 at 02:39 PM

    Confirm. Am dat o comanda, am platit prin paypal, m-am interesat de statusul comenzii la adresa indicata pentru contact (sales@customerservicebest.com), iar aceasta a fost confirmata ca inexistenta. Am trimis un e-mail persoanei in contul careia au intrat banii si mi-a raspuns, spunand ca produsul comandat a fost trimis, va sosi in 20-30 de zile, nu 3 zile cum scrie pe site, insa nu mi-a dat tracking number. Acum voi incerca sa recuperez banii platiti.

    Reply

 
 
 

Your comment will be added
just after your validation
Francais Anglais Espagnol Italien Allemand