Lotteria truffa : email.correspondence@jscresult2019.online Melvin De Rijck - Marketing Manager BE - Samsung International

SOSPETTA TRUFFA!

Data30/09/2020
Email fraudolenteemail.correspondence@jscresult2019.online
PseudonimoMelvin De Rijck - Marketing Manager BE - Samsung International
Contenuto della truffaHallo

Eerder deze week hebben we geprobeerd u telefonisch of per e-mail te bereiken, maar we konden u niet bereiken. Ofwel we hebben het verkeerde nummer in ons systeem of is er iets mis met je e-mail - in het laatste geval denk ik dat deze e-mail je prima zou moeten vinden :)

3 maanden geleden deed je mee aan een online wedstrijd. Het spijt me te moeten mededelen dat u de eerste prijs niet hebt gewonnen, maar ik vertel u graag dat ik uw naam heb staan op de tweede prijs . Mocht je het je niet herinneren, de tweede prijs is een van onze gloednieuwe telefoons. Ik heb het pakket op mijn bureau op kantoor, klaar om te verzenden, maar aangezien ik je niet telefonisch kon bereiken, kun je je gegevens invullen op ons online platform.

Zodra ik de bevestiging van ons platform met uw contactgegevens heb ontvangen, zal ik ervoor zorgen dat mijn assistente Eva uw pakket zo snel mogelijk op de post doet.

houd er rekening mee dat u vanwege de voorwaarden van de wedstrijd, uw gegevens binnen 24 uur moet invullen. Anders ben ik verplicht een andere winnaar te kiezen.

Bevestig uw gegevens en regel de verzending hier

Geniet van de rest van je zondag en blijf veilig

Met vriendelijke groet en al vast een goed weekend
I tuoi commenti / analisiFrode
Avverti i tuoi amici!

 
 
 

Il tuo commento verrà aggiunto
subito dopo la convalida
Francais Anglais Espagnol Italien Allemand